21-02-2015

CV Der Neu Generasie (DNG)

der Neu Generasie 2014 Groet Genheij-4

Sind een paar maanden mag ik me trots lid noemen van een geweldige groep carnavalisten, en vooral vrienden. Cv Der Neu Generasie

Na een korte, stressvolle voorbereidings tijd, waarin onderandere een nieuwe wagen werd aangeschaft kon de carnaval beginnen. Maar eerst de "fun" van de voorbereidingen en de voorpret die dit met zich mee bracht. Door mijn werk kon ik er niet te veel vrije tijd in steken, maar de mannen (met 28 jaar wagenbouwervaring) hadden alles super onder controlle. Op de vrijdag vóór de carnaval was hij er klaar voor. 

Ondertussen hadden de vrouwen hun handen vol om de geweldige pakjes klaar te stomen, de laatste laatste dingetjes werden daags voor de eerste optocht pas voltooid.

Het kon beginnen!Untitled photo

Terwijl sommige al twee dagen vol aan het feesten waren, begon voor mij de carnaval pas op zaterdag, en hoe! Ik heb een onvergetelijke carnaval gehad met deze geweldige groep. We werden als "vreemde nieuwelingen" hartelijk ontvangen en opgenomen in de groep. Zowel de oudere generatie, maar vooral ook door de "jong volwassene" van de groep. Deze groep van plusminus 20 jarige carnavalisten, lieten zien hoe je het doet. Onvermoeibaar, feestvierend. Een genot om te zien en ook mee te doen. De allerjongsten gingen ook even enthousiast  mee met de rest van de groep. 57 man, van jong tot bijna oud ;-).

Ik hoop dan ook dat we nog jaren gezellig vol met deze fantastische groep kunnen mee genieten en feesten.We zijn met 4  optochten meegetrokken, en uiteraard moest mijn trouwe metgezel mee. Mijn camera had ik vaak bij me (gelukkig kan hij wel tegen een stootje) en ik probeerde dan ook tussen het feesten door foto's te maken. Dit zal ik blijven doen, ook van de voorbereidingen e.d.

Daarom heb ik een gedeelte van mijn website gereserveerd speciaal voor Cv Der Neu Generasie. (DNG)

Hier zal ik alle foto's blijven posten en heb tevens een gedeelte beschikbaar gemaakt voor andere leden van de vereniging, waar zij zelf hun foto's kunnen uploaden.

Bezoek ook onze website www.derneugenerasie.nl of de tijdelijke actiesite: www.seriouspins.nl

Chris (Alaaf!)

Naar DNG Galerij


Untitled photo
  • No Comments
Powered by SmugMug Owner Log In